Eki Transfers Platna Institucija učesnik 29. Kopaonik Biznis Foruma

Eki Transfers Platna Institucija učesnik 29. Kopaonik Biznis Foruma

Tanja Knežević, generalna direktorka Eki Transfers Platne Institucije, učestvovala je na panelu Kopaonik Biznis Forum 2022.

09 mart, 2022

Kopaonik Biznis Forum 2022 odrzao se od 7. do 9. marta i okupio je više od 1.000 učesnika, a centralna tema bila je „Srbija 2030: Agenda održivog razvoja“.

Eki Transfers Platna Institucija učestvovao je na panelu: Finansijski Sistem – nova normalnost nakon Covida; koji se održao 8. Marta.

Na panelu su razmenjena iskustva učesnika stečena tokom pandemije i nove post Covid realnosti, ali je i istaknuto koji su to okviri u kojima će se finansijski sektor kretati u narednim godinama.

Direktorka EKI Transfersa Tanja Knežević ukazala je na koje sve načine i u kojim sve segmentima savremenog društva brzina transfera novca može da utiče na različite aspekte održivosti.

Istaknuto je da WU globalno i EKI Transfers ostaju posvećeni agendi održivog razvoja i u budućnosti, a istovremeno i da je nova normalnost za sektore platnih institucija i finansija generalno, strategija digitalizacije servisa i poslovanja kompanije.

Message sent.