Novo ime za 23 godine tradicije i posvećenosti

Novo ime za 23 godine tradicije i posvećenosti

Alta Pay Group sa jedinstvenim konceptom poslovanja na finasijskom tržištu zvanično je preuzela 100 odsto vlasništva kompanije EKI Transfers doo, koja je prvi pružalac Western Union usluge transfera novca na tržištima Srbije i Crne Gore. WU predstavlja najveći međunarodni sistem za transfer novca sa tradicijom dužom od 160 godina.

07 februar, 2024

Akvizicijom nastavljamo širenje prisutnosti i jačanju brenda kako u zemlji tako i u regionu, čime naša grupacija sada posluje na više od 4000 lokacija. Kroz najveću mrežu lokacija dodatno jačamo svoju ponudu pružanjem usluge međunarodnog transfera novca.

Preuzimanje Eki transfersa doo, Alta Pay Group će dodatno pojačati lidersku poziciju u segmentu platnog prometa i generisanju poslovnog rasta u skladu sa strateškim pravcem razvoja kompanije. Pored širenja poslovanja, Alta Pay Group će se u naredom periodu fokusirati na nove investicije u razvoj i unapređenja tehničkih rešenja a kako bi postojećim i novim klijentima ponudila vrhunsko iskustvo i najmodernije platne usluge, prilagođene njihovim potrebama.

 

Message sent.