O nama

Nova era
platnih usluga

Od osnivanja 2000. godine, naša posvećenost kvalitetu i inovaciji izdvaja nas kao lidera u platnom prometu. Postavili smo standarde kroz kvalitetnu zastupničku mrežu, visoko profesionalne kadrove i aplikativna softverska rešenja koja su razvijena u okviru kompanije.

Danas sa ponosom ističemo naš novi identitet, EKI PAY, koji označava prelazak u novo poglavlje našeg besprekornog poslovanja koje traje već gotovo tri decenije. EKI PAY je deo Alta Pay Grupe, pionira u oblasti platnog prometa, sa jedinstvenim pristupom poslovanju na finansijskom tržištu. Naš cilj je da unapredimo iskustvo naših klijenata i proširimo našu mrežu koja se sada prostire na preko 4000 lokacija širom regiona.

Nova era platnih usluga

Lideri regionalnog razvoja

Kroz najveću mrežu lokacija, dodatno jačamo našu ponudu pružanjem usluge domaćeg i međunarodnog transfera novca. Zbog toga smo, kod svojih klijenata i korisnika, postali sinonim za inovaciju, predanost i pouzdanost u svetu platnih usluga. Nastavljamo širenje prisutnosti i jačanje mreže kako u zemlji, tako i u regionu. Naša velika mreža zastupnika pruža korisnicima jednostavan pristup našim uslugama širom Srbije i Crne Gore.

Lideri regionalnog razvoja
2001

Postajemo prvi zastupnik Western Union-a Srbije i Crne Gore

2005

Brand Building Award (Europe & CIS Agent Conference, Athens)

2006

Network Expansion Award (Western Union EMEASA Agent Conference, Dubai)

2008

Network Expansion Award (Dubrovnik)

2012

Best Transactional Growth and Best Practice (Dubrovnik)

2015

Osnivamo prvu platnu instituciju u Crnoj Gori

2015

A, zatim osnivamo i jednu od prvih platnih institucija u Srbiji.

2016

Nastavljamo da podižemo standarde i među prvima dobijamo licencu za pružanje platnih usluga u Srbiji

2024

Rastemo i postajemo deo najveće regionalne mreže platnog prometa Alta Pay Group

2001
2005
2006
2008
2012
2015
2015
2016
2024
Nova era platnih usluga

Pouzdana veza - Naša ključna prednost

Jedan od ključnih elemenata našeg uspeha je dugogodišnja saradnja sa Western Union-om, globalnim liderom u transferu novca. Od 2001. godine, kada smo postali prvi zastupnik Western Union-a za Srbiju i Crnu Goru, pa sve do danas, partnerstvo sa Western Union-om predstavlja temelj našeg uspeha. Kroz naše integrisane usluge, omogućujemo korisnicima brze, pouzdane i sigurne transakcije širom sveta, istovremeno održavajući visok standard kvaliteta i profesionalnosti. Partnerstvo sa Western Union-om ne samo da nam pruža pristup globalnoj mreži, već nas i konstantno motiviše da budemo najbolji u onome što radimo, donoseći najnovije trendove i inovacije direktno našim korisnicima.

Lideri regionalnog razvoja

Vaše poverenje - Naša motivacija

Naša vizija je jednostavna - uvek i svuda opravdavamo poziciju lidera svih poslova platnog prometa. To radimo tako što se fokusiramo se na nove investicije u razvoj i unapređenje tehničkih rešenja kako bismo našim klijentima pružili vrhunsko iskustvo i najmodernije platne usluge, prilagođene njihovim potrebama.

Ali ono što nas konstantno pokreće je poverenje naših partnera, klijenata i korisnika. Ono je uvek bilo i biće osnova našeg poslovanja. Naša misija je da vam u svakom momentu pružimo najbolju moguću podršku i najkvalitetnije usluge. Jer, vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

Message sent.